BAYBURT / AYDINTEPE - Şehit Oktay Altuntaş İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK

Mrt

Görevliler öğrencilere;Mesire yerleri, kent ormanları, araştırma ormanları, ağaç parkı  sahaları, orman içi  koruma alanları, model orman, muhafaza ormanı alanlarının ayrılması, korunması, işletilmesini ve işlettirilmesini sağlamak gibi konulardan bahsedildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ,Çanakkale Şavaşı ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programını gerçekleştirdik. Okulumuz öğretmenleri yönetiminde hazırlanan programda Mehmet Akif ERSOY'un istiklal marşını yazma sürecini anlatan tiyatro eseri sahnelendi. Şiirler okundu , İstiklal Marşını güzel okuma yarışması birincisi öğrencimiz tarafından İstiklal Marşının on kıtası okundu.

DEPREM TATBİKATI

Şbt

OKULUMUZDA NASRETTİN HOCAYI ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ.

Şbt

Okulumuzda deprem bölgesinde vefat eden insanları anmak için tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile deprem tatbikatı ve saygı duruşu yapıldı.

Ock

Okulumuz 1/B sınıfı öğrencileri ilk okumaya geçmenin verdiği heyecanla öğretmenleri eşliğinde okuma bayramı düzenledi.

Ock

4.SINIF ÖĞRENCİLERİ DÖNEM SONUNDA SINIFTA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ock

Okulumuz öğrencileri el becerilerini geliştirmek için Bayburt Ahi Evran Lisesine gezi düzenledi

Ekm

Okulda Diyabet Eğitimi kapsamında Aydıntepe Toplum Sağlığı Merkezinden  gelen doktar ve hemşireler okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerine Diyabet ( Şeker Hastalığı ) hakkında bilgilendirme semineri yaptılar.

Ekm

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası Kutlama programımızı Aydıntepe İlçe Kaymakamımız Sayın Ümit Fırat BÖÇKÜN, Aydıntepe İlçesi Belediye Başkanımız Sayın Haşım ŞENTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin BİLGİN ile değerli protokol üyelerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.